Voetbalkamp Nederland

Over ons

Voetbalkamp Nederland gaat van start.

Voor wie organiseren wij deze voetbalkampen.?
Het is voor iedereen die voetbal een warm hart toe draagt voor startende voetballers en voor kinderen die er maar geen genoeg van kunnen krijgen. Het is op gezet voor kinderen van 6 t/m 13 jaar voor jongens en meisjes.

De gediplomeerde trainers hebben vaak zelf op het hoogste niveau geacteerd. Dat kan zijn in de top van het amateur voetbal of zelfs in het betaalde voetbal

De kinderen hebben heel veel voetbalplezier met veel voetbal leermomenten. U kunt op onze site de locatie,s vinden waar we deze herfst , voorjaar en zomer zullen uitpakken.

 

Trainingen op het voetbalkamp.

Trainingsinhoud:

Voor de meesten een gewone werkweek, voor de deelnemers van het voetbalkamp iedere dag een groot avontuur waarbij zij zichzelf leren te ontwikkelen op diverse voetbaltechnieken. En niet zo maar… Het vaardig worden in dribbelen,  drijven, kappen, wenden en keren, afronden, pass en trappen en het spelen van partijvormen wordt afgewisseld door verschillende spel elementen. Uiteindelijk draait het namelijk om het plezier van de kinderen! Dagelijks volgen er nieuwe technieken en de trainers geven tips waar de kinderen thuis verder mee kunnen oefenen.

Doormiddel van de spelelementen zoals gatendoek schieten, slalom koning,  latje trap en penaltyking kunnen ze zich elke dag plaatsen voor een prijs die aan het einde van de week wordt uitgedeeld. Met het zweet nog op hun voorhoofd gaan de kinderen richting kleedkamers waar de ouders staan te wachten.

Om deze week zo compleet mogelijk te maken draagt VKN zorg voor een aantal aspecten. De VKN Voetbalkampen zijn dit jaar op verschillende locaties in Nederland georganiseerd wat de kinderen de kans biedt een voetbalkamp uit te kiezen bij hun in de buurt. VKN heeft hier gekozen voor locaties die over schitterende faciliteiten beschikken inclusief kunstgrasvelden of bij echt heel slecht weer een indoor sporthal.

De voetbalweek geschiedt onder toezicht van professionele begeleiders. Naast de verzorgde voetbalactiviteiten ontvang je van VKN een officieel kledingpakket, een bal, 4 dagen een verzorgde lunch, diverse voetbaltips.

VKN zorgt voor alle middelen, wat inhoudt dat je als deelnemer je enkel hoeft te concentreren op het voetbal en uiteraard… het plezier maken!

 

 

 

Laatste nieuws