Home

Over ons

Welkom op de site van Voetbalkamp Nederland!

Voetbalkamp Nederland is een onderdeel van Soccer Freestyle. Wij organiseren voor kinderen van 6 t/m 13 jaar voetbalkampen met trainers die al jarenlang ervaring hebben in het geven van trainingen en trainingskampen. Verder vindt u op onze site de locaties waar wij zullen uitpakken met een grandioos voetbalkamp met heel veel plezier en ontzettend veel voetbaltips waar de jonge talenten en liefhebbers veel aan zullen hebben.

Voor wie organiseren wij deze voetbalkampen?

 

Het is voor iedereen die voetbal een warm hart toe draagt, voor startende voetballers en voor kinderen die er maar geen genoeg van kunnen krijgen. Het is opgezet voor kinderen van 6 t/m 13 jaar voor jongens en meisjes.

De gediplomeerde trainers hebben vaak zelf op het hoogste niveau geacteerd. Dat kan zijn in de top van het amateur voetbal of zelfs in het betaalde voetbal. De kinderen hebben heel veel voetbalplezier met veel voetbal leermomenten. U kunt op onze site de locaties vinden waar we deze zomer en herfst zullen uitpakken.

 

Trainingsinhoud

 

Voor de meesten een gewone werkweek, voor de deelnemers van het voetbalkamp iedere dag een groot avontuur waarbij zij zichzelf leren te ontwikkelen op diverse voetbaltechnieken. En niet zomaar… Het vaardig worden in dribbelen, drijven, kappen, wenden en keren, afronden, pass en trappen en het spelen van partijvormen wordt afgewisseld door verschillende spel elementen. Uiteindelijk draait het namelijk om het plezier van de kinderen! Dagelijks volgen er nieuwe technieken en de trainers geven tips waar de kinderen thuis verder mee kunnen oefenen.

Door middel van de spelelementen zoals gatendoek schieten, slalom koning, latje trap en penaltyking kunnen de kinderen zich elke dag plaatsen voor een prijs die aan het einde van de week wordt uitgedeeld. Met het zweet nog op hun voorhoofd gaan de kinderen richting kleedkamers waar de ouders staan te wachten.

 

Om deze week zo compleet mogelijk te maken draagt VKN zorg voor een aantal aspecten. De VKN Voetbalkampen zijn vorig jaar op verschillende locaties in Nederland georganiseerd wat de kinderen de kans biedt een voetbalkamp uit te kiezen bij hun in de buurt. VKN heeft hier gekozen voor locaties die over schitterende faciliteiten beschikken inclusief kunstgrasvelden of bij echt heel slecht weer, een indoor sporthal.

De voetbalweek geschiedt onder toezicht van professionele begeleiders. Naast de verzorgde voetbalactiviteiten ontvang je van VKN een officieel kledingpakket, een bal, 4 dagen een verzorgde lunch en diverse voetbaltips.

VKN zorgt voor alle middelen, wat inhoudt dat je als deelnemer je enkel hoeft te concentreren op het voetbal en uiteraard… het plezier maken!

Wij verwelkomen u ook graag op onze voetbalkamp! 

 

 

Laatste nieuws

Jun
09
Zomervoetbalkamp 2020 inschrijving geopend!

Beste voetbalvrienden,   ...

lees meer