Nieuws

Nieuwsarchief

 Soccerfree Style officiële voetbal FIFA makelaar

Deze licentie geeft de spelersmakelaar ( voetbal makelaar) de bevoegdheid om voor spelers en betaaldvoetbalorganisaties op te treden in het kader van arbeidsovereenkomsten. Ook is de spelersmakelaar bevoegd om de overschrijving van spelers te regelen binnen de KNVB, alsmede van en naar buitenlandse bonden.Soccerfree Style brengt Melvin Grootfaam onder bij Telstar .


Telstar geeft talenten kans op contract

Melvin Grootfaam en Emre Bilgin krijgen de kans een contract verdienen bij Telstar. De club uit Velsen maakt bekend dat de twee maandag aansluiten bij de selectie van Telstar.

De club meldt dat beide talenten zich mogen bewijzen bij Telstar. Wanneer zij daarin slagen ligt er een contract voor hen klaar bij de Witte Leeuwen. De 21-jarige Grootfaam komt over van de amateurs van DWS. De linkeraanvaller blonk uit tijdens een onlangs georganiseerde oefenwedstrijd.

De tweede versterking van Telstar is de negentienjarige Bilgin. De voetballer kwam tot voor kort uit voor AZ. Hij kan op de gehele linkerkant van het veld uit de voeten. Net als Grootfaam start hij maandag de voorbereiding bij de selectie van Telstar.
 
Diangi Matisuwa
                                                                                                                                                                   14 Februari 2011
  • Proef periode goed gegaan bij Cambuur.
             Gaat niet in op de aanbieding van Cambuur.
  • 12 April 2011 Oefenwedstrijd tegen Telstar 1 met Soccerfree Style team

 

Laatste nieuws